Vilja

Hoppingham´s Confetti Ballerina SS

syntynyt: 17.4.2017
Lonkat: A | Polvet: 0/0 terveet
L2Hga DNA| HC DNA: Perinnöllisesti Terve

Viljan tiedot Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

Vilja, viljuska, viljamiini, tirppa… tällä nuorella neidolla on monta nimeä. Odotin taas muutaman vuoden, että puna-pied narttu syntyisi maailmaan ja tässä hän nyt on. Uskomattoman energinen, kiltti ja söpö sekä melkoinen perskärpänen joka rakastaa täysillä. Vilja kun haluaa lähellä niin hän todella tulee todella lähelle.

Vilja haluaa olla aina menossa mukana, ei ole paikkaa mihin neito ei tahtoisi… noh, ehkä suihku ei ole mieluisin paikka. Saunassa Vilja kyllä viihtyy. Siellä missä tapahtuu on siellä Viljakin.

Vilja pitää meidän lauman vanhukset virkeinä ja ihmettelee välillä kun toiset vaan nukkuu eikä kukaan leiki hänen kanssaan. Automatkat ovat Viljan suosikkeja – koska silloin yleensä pääsee jonnekin mukavaan paikkaan. Metsälenkit ovat parhaita koska silloin saa painaa niin paljon kun sielu sietää – juosta edes takas eikä hihna pidättele.

Vilja on nopea oppimaan – kunhan emäntä vaan jaksaisi opettaa kaikkea. Vilja välillä koittaa opetella omia temppuja kun yksin on, esim paperin ja puun silppurointi, sohvatyynyjen uudelle muokkausta, pelikorttien levittämistä, päiväpeiton myyttyyn laittamista. Taitoja on siis vaikka mihin!