Enne

Hoppingham´s Crystal Clear

syntynyt: 1.8.2005
Lonkat: B | Polvet: 0/0 terveet | Silmät: terveet
L2Hga DNA-testattu: kantaja | HC DNA-testattu: terve

Enne – Grand Old Lady


Ennen tiedot Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

Enne eli ”Ikuinen juoksija Forrest Gump” jonka mielestä joka paikkaan pitää mennä juosten. Ennen elämänmotto olisi varmaan ”miksi pitäisi olla jokin syy sille, että haluaa vain juosta.”

Enne on ensimmäinen staffini joka on suurella rakkaudellaan ominut paikan elämässäni jota kukaan ei syrjäytä. Enne koirana on opettanut minulle paljon ja tässä vuosien aikana on tullut esille että staffia parempaa rotua ei vaan ole 😀 mamman pieni prinsessa!

Ennen kanssa voi harrastaa melkein mitä vaan. Se on kuin syntynyt agility-radalle jonka nopeaa liikehdintää voi vain ihailla. Ohjaajani sanoi kerran: ”koirasi osaa jo luonnostaan – koska sää opit” no ehkä joskus mutta sitä riemun ja vauhdin määrää ei voi kuvailla kun Enne pääsee radalle.

Tämä neito on ammatiltaan metsuri. Ihan sama onko keppi, oksa, puukalikka, puunkanto, kakkosnelosen pätkä tai tukki niin tämä neito silppuaa sen kunnes pois komennetaan. Pallon perässä Ennen saa vaikka kiipeämään puuhun (en ole kokeillut). Jos pieni lapsi innostuu jouluna lahjoista niin sama ilme on tällä neidolla kun näyttäisi minuutin välein tennispalloa.

Ennen rakkaus ihmisiä kohtaa on rajaton. Kukaan ei usko kuinka nopeasti ja sitkeästi Ennen  pussailut ja ”halailut” voi kestää.